Waarom coaching?

Er kan veel spelen in de samenwerking binnen een organisatie of afdeling. Niet alle partijen gaan altijd soepel met elkaar door één deur. Daarom is er soms meer nodig dan alleen een training. Omdat onze agressietrainingen vooral gaan over communicatie en gedrag, bieden wij ook coaching aan om leidinggevenden / beoogde agressiecoaches te ondersteunen in het omvormen van patronen binnen de organisatie en de afdeling naar effectieve geweldloze communicatie. Hierdoor verankert de agressietraining binnen de organisatie.

Waarom via ons?

Werken met een coach van Agressie in de Zorg kan een groot verschil maken binnen de organisatie. Omdat we via de training persoonlijke verhalen horen van de deelnemers en een inkijk krijgen in de organisatie waardoor we kunnen snel en goed aansluiten op de vragen die er leven. 

Het inzetten van coaching is iets wat je weloverwogen doet. Je laat, als bedrijf of als individu, de coach als het ware binnen. 

Ik vind dat daar zorgvuldigheid

past. Mijn eigen houding, zowel bij

training als bij coaching, is dat ik

gast ben in de binnenwereld en

gids ben in het proces. 

Ik neem waar met alertheid maar reageer vanuit compassie. Een goede match is van wezenlijk belang. 

Werkwijze coaching

Uw visie staat centraal. Dat is het vertrekpunt en van daaruit onderzoeken we wat voor u en uw omgeving werkt, wat bij u past en wat u wilt ontwikkelen. Onze aanpak is er op gericht dat bestaande kwaliteiten binnen het team versterkt worden met nieuwe inzichten. Een win-win dus. Om dit te kunnen doen, werken we van binnen naar buiten: eerst er achter komen wat voor u klopt en dan de vertaalslag maken naar de omgeving.

Onze aanpak zorgt ervoor dat u uw eigen koers bepaalt en, waar nodig, een andere weg met uw organisatie kunt inslaan. Respect, integriteit en ook humor zijn hierbij belangrijke aspecten.


Ga voor vragen en vrijblijvend contact naar het Contactformulier

Ga naar Tips voor Omgaan met Agressie

Ik ben Rina van der Meulen, eigenaar en trainer van Agressie in de Zorg. Na jaren lange leidinggevende ervaring in de zorg, besloot ik, samen met een team van enthousiaste trainers en acteurs, de agressie in de zorg aan te pakken. Graag maken we kennis met de individuele vraag die er bij u ligt.                   

M 06 28174474

rina@agressie-in-de-zorg.com 

Onze trainingen zijn geaccrediteerd bij V&V Nederland.

www.intratu.nl   Training & Coaching Communicatie en gedrag